Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors fiskgratäng!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och snabb rätt!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken, helst fryst, i en ugnsfast form. Salta och peppra, sätt in den i ugnen tills såsen är färdig. Ca 175-200 grader Stek strimlad purjolök lätt och blanda ihop grädden med ketchupen. Lägg på purjolöken och häll över såsen på fisken. Låt den vara inne i ugnen 20-30 minuter eller till fisken är färdig. Servera med potatis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • UllaC 10 juni 2008

    Fiskgratängen är god och mycket enkel att göra!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.