Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors leverbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Njut av dessa goda biffar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Skölj levern och låt den ligga i vatten ½ timme. * Torka av den och ta bort hinnor. * Skär lever och fläsk i bitar, kör det med potatis i köttkvarn. * Kör också den frästa löken i kvarn. * Smaksätt smeten. * Lägg i smeten skedvis i en stekpanna med margarin i. * Bryn biffarna på båda sidor. * Lägg över de i en stekgryta. * Vispa ur pannan med lite vatten och slå det över biffarna. * Låt dem eftersteka en god stund. * Mot slutet tillsätts mjölken. * Smaka av.
  2. Servera med skyn/sås och lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.