Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors vinbärskaka

 
  • Serverar: 14-16 portioner
Skriv ut

En riktig kalaskaka som kan göras på färska eller frysta bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp farinsockret i kaffegrädden. Tillsätt sötmandeln, kryddor, smält smör och mjöl blandat med bikarbonaten. Rör sist i ägget och vinbär.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 1 ½ liter. Grädda kakan i 170º ungsvärme i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.