Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morot och purjolökssoppa med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

god, snabb och billig Vill man ha mindre stark soppa minska på ingefäran

Ingredienser

Instruktioner

  1. skölj och rensa purjolöken. skiva den men spar en liten bit till garnering. Skala och riv morötterna.
  2. Lägg grönsakerna i en kastrull och häll över buljongen. Koka dem mjuka, ca 15-20 minuter.
  3. Tillsätt grädden och kör soppan slät i en mixer. Rör i ingefäran, smaka av med salt och peppar.
  4. Gott med nybakat bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.