Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morots kakor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Jätte goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Förbered plåtar med bakplåtspapper. Vispa socker och smör vitt och poröst, tillsätt ägg och vispa. Sila mjöl, bakpulver, natriumbikarbonat, vaniljsocker, kanel, muskot, ingefära, rör om. Tillsätt havre, morötter och russin. Kyl degen 1 tim.
  2. Använd skedar och klicka ut på plåtarna med 5 cm mellanrum. Grädda dem i 12-15 min. Låt svalna.
  3. Fyllning: Rör färskosten mjuk. Tillsätt smör och rör allt mjukt. Sila i florsocker med vaniljsocker. Rör till en slät smet. Ta 2 tsk fyllning på en kaka och läggen på och upprepa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.