Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morots-kardemumma-kaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Utan mjöl, utan socker. Lågt GI.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Mal mandeln. Riv moroten fint. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa gulorna. Blanda allt utom vitorna. Vispa vitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten. Lägg bakplåtspapper i botten på en form. Häll i smeten. Grädda i 175 graders ugn ca 20 min. Smält chokladen, bred den över kakan och strö över lite kokos.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.