Denna tårta blev till när vi skulle ha gäster som är både gluten- och laktosintoleranta. Jag blev själv förvånad över hur förrädiskt god den blev.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
...for Saida
Jag blev själv också förvånad över hur god kakan var, men är glad att jag har bakat den. Älskar glasyren som blev lite syrlig av citronen. Kakan uppskattades av mina vänner. Jag tog dock ut den lite för tidigt, trodde den var färdig för den hade fått ordenlig färg och kändes torr. Nästa gång ska jag följa receptet och ev sätt över lite folie. En sak är säker jag kommer att baka den igen.
Det var en av de godaste tårtor jag har ätit. Mycket lätt att göra. Tusen tack för för det fina receptet. Mvh Anne-Mai
Är det meningen att mandlarna ska skållas och hackas alternativt rivas eller ska de vara hela?
Hej! Mandlarna ska rivas fint. Lycka till! Mvh/ Vetebullen