Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smala morotsbiffar som även går att äta kalla.

Ingredienser

Instruktioner

Riv eller finhacka morötterna. Blanda ströbröd och vatten och låt svälla en stund. Blanda ströbrödsblandningen med ägg, morot och kryddorna. Forma till fyra biffar och stek på medelstark värme. Var försiktig när du vänder dem, de faller lätt isär om man är för snabb.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • StinaFlower 23 februari 2012

    Vad äter man till biffarna?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.