Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20-24 portioner
Skriv ut

Bra att ha i frysen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen med vattnet. Tillsätt allt annat men ta vetemjölet sist. Degen blir kladdig av keson. Jäs degen i 30 min.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Knåda degen och forma till frallor. Lägg dom tätt på en plåt med bakplåtspapper. Låt dom jäsa i 20 min till.
  3. Ställ in i ugnen 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Vxlhaxan 18 februari 2009

    Bakade dom här frallorna igår och dom är sååååååå goda. 5 points får dom av mig.

  • Vxlhaxan 18 februari 2009

    Bakade dom här frallorna igår och dom är sååååååå goda. 5 points får dom av mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.