Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbullar med keso

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

118 kalorier per bulle Den här satsen är liten och lättsam att baka. Med muffinsformar kan du bara skära degen, dessutom är formarna fina att sätta fram på bordet. Självklart kan du också trilla vanliga runda bullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör ut jästen i vattnet lite i taget. Skala och finriv morötterna. Tillsätt dem samt keso, salt och det mesta av mjölet, degen kan gärna vara lite kladdig.
  3. Placera ut pappersfromar på en plåt. Ta upp degen på mjölat bord, halvera den och rulla ut två längder.
  4. Skär varje längd i 10 bitar, lägg dem i formarna. Låt jäsa under bakduk 45 minuter.
  5. Pensla bullarna med olja och strö över sesamfrön.
  6. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.