Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsburgare

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Låt skorpmjöl och grädde svälla ca 5 min. Skala och riv morötterna fint, tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop smeten väl. Forma till burgare och stek dem i olja 2 min på var sida. Servera i bröd eller med potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • styvkatten 12 oktober 2012

    Kanongott och något vi kommer att göra igen. Bra kryddning och det går lika bra med sojamjölk istället för grädde. Något vi kommer att göra om. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.