Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotscheesecake

 
Skriv ut

Något för er som älskar morotskaka och cheesecake!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka morötterna mjuka i vatten ca 45 min.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda kex- och kakkross, nötter, socker och smör till en massa. Fördela massan i bottnen av en springform.
  3. Kör morötterna i en foodprocessor till en fin puré. Tillsätt kryddorna, farinsocker och citronsaft och mixa igen. Låt morotspuréen svalna. Blanda sedan i philadelphiaosten och mixa igen.
  4. Häll blandningen över kexbottnen och strö de hackade pekannötterna över. Grädda cheesecaken ca 50 min och låt den svalna helt innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.