Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotscupcakes med klassisk frosting

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Mmmmm!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och honung jag brukar micra hård-honungen så den blir rinnig, det är lättare att vispa poröst i en stor skål, rör sedan i mjölken och créme fraichen.
  2. Häll i resterande mjölblandning, som sedan försiktigt rörs ned i den fluffiga äggsmeten.
  3. Blanda ned de rivna morötterna
  4. Fördela smeten i 12 stora amerikanska muffinsformar, eller i muffinsplåt, och grädda i 225 grader 15-20 minuter.
  5. Gör frostingen medan dom gräddas. Rör créam cheesen och margarinet slätt. Tag sedan vaniljsockret. Blanda ned florsockret till lagom konsistens.
  6. Dekorera med lite rivna morötter på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.