Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod maträtt med perfekt blandning av salt och sött!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och skär dem i långa klyftor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Fräs morötter, lök och curry i olja i en kastrull utan att det tar färg. Rör om under tiden. Tillsätt salt, socker och morotsjuice. Koka upp och sjud under lock ca 10 min.
  2. Lägg i sköljda linser och russin och sjud ytterligare under lock 5-10 min, tills morötterna är mjuka och linserna är klara.
  3. Smaka av med citron och strö över jordnötter!
  4. Servera med ris eller cous cous eller något gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.