Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

1 portion = 170 kcal

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet i en kastrull. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda kanel, bakpulver och vetemjöl i en djup tallrik. Rör ner morötter, mjölblandning och det smälta margarinet. Bred ut smeten i en smord och bröad sockerkaksform. Grädda i 175 grader i 50-60 minuter. Vänd upp sockerkakan på ett sockrat smörpapper.
  2. Blanda philadelphiaosten med florsocker. Bred blandningen på den avsvalnade kakan. Strö på sockerkulor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 14 februari 2009

    På bilden har jag dubblat glasyren samt haft i mer florsocker. Mycket god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.