Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En lättare variant, men trots detta så blir resultatet en härligt saftig och god kaka. Faktiskt den godaste morotskaka jag själv smakat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker kraftigt. Tillsätt de torra ingredienserna och rör till en slät smet. Blanda i de rivna morötterna. Häll över smeten i en form med löstagbar botten.
  2. Grädda kakan i mitten av ugnen (175 grader), ca 30 minuter.
  3. Rör ihop glasyringredienserna och bred ut glasyren över kakan, då den fått svalna litet.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • JohannaY 3 november 2008

    Hur varm ska ugnen vara?

  • mz66 27 januari 2009

    Jag tänkte baka denna. Hur varm ska ugnen va?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.