Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka i långpanna

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 16-20 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket god morotskaka som man kan ta till en kopp kaffe en regning kväll med tända ljus. Den är både lätt och snabb att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ägg med socker poröst. Blanda sedan i resten av ingredienserna till en jämn smet. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda kakan i 175 grader 30-40 minuter. Blanda ihop glasyren under tiden. Bred på glasyren på den avsvalnande kakan och skär upp i fina bitar innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Pepsipuh 15 september 2008

    Underbart god och lätt att göra. Högsta betyg från mig!

  • sussino 1 mars 2009

    Enkel och lätt, god och helt rätt! Tack för ett bra recept!

  • Hihi2 10 april 2009

    Mycket god morotskaka! Smart med långpanna också!

  • millaeng 6 oktober 2011

    Mycket god kaka!! Prova att byta ut morötterna mot rivna äpplen..himmelskt gott!

  • Hellstadius 9 april 2012

    God och fluffig kaka. Den blev en hit på kalaset. Lätt att göra och räcker till många. Skall prova att byta ut morötterna mot äpplen nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.