Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka med choklad

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Stor saftig och lyxigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa olja, ägg och farinsocker väl. Blanda mjöl, kanel, kakao, bikarbonat och choklad. Vänd ner i äggsmeten. Rör ner morötter och sirap och häll upp i en bakpapperskläd långpanna.
  2. Grädda kakan i 175 grader i ca 40 minuter.
  3. Blanda philadelphiaost och florsocker till glasyr och bred över kakan precis innan servering. Om man vill kan man gärna dekorera med morotsstrimlor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.