Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka med kokos och lime

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En annorlunda morotskaka med kokos och lime, som bakas i långpanna 25x35 cm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en långpanna 25x35 cm.
  2. Blanda alla torra ingredienser utom sockret i en stor bunke.
  3. Vispa ägg och socker en minut, rör ned oljan försiktigt i äggsmeten.
  4. Slå äggsmeten över de torra ingredienserna. Blanda i kokos, ananas, och de rivna morötterna. Blanda om ordentligt.
  5. Slå upp smeten på plåten, grädda i ca 50 minuter. Kakan är färdig när det inte fastnar något på din provsticka.
  6. Kyl kakan och bred ut limekrämen, skär i bitar och njut.
  7. Limekrämen Vispa ihop alla ingredienser till en slät kräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.