Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskaka med saffransglasyr

 
Skriv ut

Kakan innehåller inte så mycket fett och har lågt glykemiskt index.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa socker och margarin poröst. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda i limeskalet och limesaften. Blanda ihop vetemjölet med bakpulvret och häll i smeten tillsammans med morötterna. Vispa försiktigt ihop smeten och häll den i en smord och bröad form.
  2. Grädda 30 minuter i 175 grader. Låt kakan svalna. Blanda ihop glasyren och bred den på kakan. Garnera gärna med limeskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.