Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotskakemuffins med Cream Cheese-glasyr och valnötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Femte muffinsen gjorde jag en söndagseftermiddag för att ha något gott till efterrätt på kvällen.

Ingredienser

Instruktioner

* Sätt ugnen på 175°C och ställ ut 8-10 stora muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform. * Blanda mjöl, bakpulver, kanel och salt i en stor skål och ställ åt sidan. * Vispa margarin och socker pösigt och vispa därefter i äggen och sist mjölken. * Häll i vätskan i mjölblandningen och rör till en slät kräm. * Blanda i morötterna och hälften av valnötterna. * Häll smeten i formar och ställ i ugnen ca 30 minuter. * Blanda Cream Chesse och margarinet i en skål. * Rör försiktigt ner florsockret tills du får en ganska tjock kräm. Pressa i lite citron. * Bred glasyren över de svalnade muffinsarna och dekorera med de valnötter som är kvar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tintilade 3 december 2008

    Väldigt goda. Jag spritsade ut glasyren. Blev lite festligare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.