Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsmuffins

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Riktigt goda muffins med glasyr, det blev dock ganska mycket glasyr över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Tillsätt margarin och fil. Blanda mjöl, kanel, kardemumma och bakpulver. Rör ner i smeten.
  2. Blanda i morot och häll i muffinsformar. Grädda i ca 10 minuter på 225 grader.
  3. Blanda ost och florsocker med en gaffel tills krämen är mjuk och smidig. Häll i citronjuicen och rör om. Låt muffinsen svalna innan de garneras med glasyr

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.