Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsmuffins med glasyr

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Har inte provat att göra dom än . Men morotskaka är gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda morötter med olja kanel och vaniljsocker. Blanda mjöl, bikarbonat och bakpulver. Häll båda blandningarna i äggsmeten och rör om väl.
  2. Fördela smeten i 8 stora muffinsformar. Grädda i ca 20 min i mitten av ugnen.
  3. Låt muffinsen svalna på bakgaller. Rör samman ingredienserna till glasyren. Den ska bli riktigt slät i konsistensen.
  4. Bred glasyren ovanpå muffinsen. Strö över blandat strössel.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • zonale 7 april 2008

    En god och lättbakad muffins. Blir stora och fina. hade i 1 tsk ingefära också.

  • zonale 7 april 2008

    Glömde tala om att jag tillsatte florsocker till glasyren tills den blev så tjock som jag ville ha den, ca 2 dl.

  • thelonius 8 juni 2008

    Grymt goda. Ska göra dem för andra gången idag!

  • monicadanell 10 maj 2015

    Super goda muffins 5 poäng mvh monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.