Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsmuffins med grahamsmjöl

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lite nyttigare men mycket goda.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop sockret med ägget och rör ner olja, nötter och morot. Blanda mjölet med bakpulver, bikarbonat och kanel. Fördel jämnt i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen på 220 grader ca 15 min. Låt kallna. Mosa ihop osten med florsocker och juice. Bred glasyren över muffins när du ska servera och garnera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.