Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsmuffins med valnötter och philadelphiaostglasyr

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Alltid lika goda!

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda mjöl, bakpulver, kanel och salt i en stor skål, ställ åt sidan. 2. Rör smör och socker pösigt, vispa i äggen och häll slutligen i mjölken. Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och rör i äggblandningen. 3. Rör om försiktigt tills allt är ordentligt blandat. Rör till sist i morötterna och 1,5 dl av valnötterna. 4. Fördela smeten i formar till strax under kanten. Grädda i 25-30 min i 180 grader för stora muffins och något kortare tid för mindre muffins. 5. Glasyr: Rör osten och smöret mjukt och blanda sedan i florsockret. 6. Rör om tills krämen är mjuk och blanda till sist i citronsaften. 7. Bred glasyren över muffinsarna och garnera med hackade valnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.