Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotspasta med sting

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kombinationen snabbt + nyttigt + sanslöst gott, är liksom för bra för att vara sann! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala/tvätta morötterna och "riv" ner dem som långa spaghettis i en bunke. Lägg 3 msk pumpakärnor på en plåt, ringla över 2 msk sojasås och rosta i ugnen strax under 100 grader, rör om då och då.
  2. Kör nötterna (gärna blötlagda), dadlarna, buljongen, curryn, cayennepepparn och vattnet i en mixer. Ångkoka eventuellt broccolibuketterna snabbt (en smaksak om du vill ha dem råa eller lätt ångkokta).
  3. Blanda ner morötterna, broccolin och spenaten i cashewnötssåsen och lägg upp på två tallrikar. Toppa med pumpakärnorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.