Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotspudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras som ensamrätt eller med lite knaperstekt fläsk eller korv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva morötter och lök. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och tillsätt en klick smör eller margarin och persilja. Skaka kastrullen så att morötterna blir glansiga runt om.
  2. Häll över morötter och lök i en smord ungsäker form. Vispa ihop ägg, mjölk och kryddor och häll det över grönsakerna.
  3. Grädda puddingen i 220 grader tills äggstanningen stelnat, ca 30 minuter. Tiden beror på formens djup.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.