Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotssallad med Apetinaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Våga lite vego! Söta morötter, rostade senapsfrön, salt fetaost och frisk ingefära i skön kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och löken.
  2. Fräs senapsfrön i smör i en stor stekpanna. Lägg i morötterna och fräs dem i ca 5 min. Rör om då och då. Lägg i löken och låt den fräsa med på slutet. Smaksätt med ingefära, salt och persilja.
  3. Smula över Apetinaosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.