Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotssallad med blodapelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Kom till enligt Kajsa Warg-principen (som inte är sann) "Man tager hvad man haver". Perfekt rätt i eko-kyl köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den gula löken. Skala och riv morötter och vitlöksklyftan. Skala och filea apelsinerna, skär dem i skivor och blanda ner i lök- och morotsblandningen.
  2. Pressa citronen. Skaka ihop citronsaften med vinäger, olja och kryddor (ev någon örtkrydda beroende på vad du kryddat huvudrätten med).
  3. Häll dressingen över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.