Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotssallad med exotiska frukter

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En vacker garnering till salladen är att strö över fröna som finns i granatäpplet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovriv morötterna. Skala apelsinerna, lossa klyftorna och klipp dem i bitar. Skär dadlarna i bitar. Blanda och tillsätt purjolöken.
  2. Skär upp granatäpplet. Skär bort en tunn skiva under "kronan". Skär genom skalet på 3-4 ställen med en vass kniv. Bänd upp frukten och peta ur kärnorna. Ta bort de tunna mellanväggarna inne i frukten. Strö granatäppelkärnorna över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.