- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mjuka morotskivor, smaksatta med vitlök och citron smakar underbart till en grillad köttbit. Och en underbart god sås till blir pricken över i:et
Instruktioner
- Skala morötterna och skiva dem supertunt. Finhacka vitlöken och skär salladslöken tunt. Hacka persiljan.
- Stek moroten mjuk i lite olivolja i en stekpanna. Blanda ner vitlök och salladslök och låt steka med i någon minut. Krydda med salt och peppar. Blanda ner citronskal, hackad persilja och pinjenötter. Håll salladen varm.
- Krydda köttet och stek i en klick smör ca 2 minuter på var sida.
- Koka ur pannan med buljong, vin och balsamvinäger. Red med lite majsstärkelse och smaka av med salt och peppar.
- Servera köttet med salladen och såsen.
Publicerat den
21 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar