Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotssallad med grillat kött

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mjuka morotskivor, smaksatta med vitlök och citron smakar underbart till en grillad köttbit. Och en underbart god sås till blir pricken över i:et

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och skiva dem supertunt. Finhacka vitlöken och skär salladslöken tunt. Hacka persiljan.
  2. Stek moroten mjuk i lite olivolja i en stekpanna. Blanda ner vitlök och salladslök och låt steka med i någon minut. Krydda med salt och peppar. Blanda ner citronskal, hackad persilja och pinjenötter. Håll salladen varm.
  3. Krydda köttet och stek i en klick smör ca 2 minuter på var sida.
  4. Koka ur pannan med buljong, vin och balsamvinäger. Red med lite majsstärkelse och smaka av med salt och peppar.
  5. Servera köttet med salladen och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.