Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotssallad med pinjenötter

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God och fräsch sallad till grillat, grytor och köttfärspaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en torr stekpanna. Låt svalna.Skölj apelsinerna och riv det yttersta av skalet. Pressa saften ur dem. Koka upp saften och det rivna skalet, russin spis-kummin i en kastrull.
  2. Reducera tills nästan all vätska kokat bort. Tvätta och skala morötterna, riv dem. Rör ihop oljan , vinägern salt och peppar i en skål. Blanda i russin och apelsin blandningen.
  3. Häll över de rivna morötterna och blanda väl. strö hackad persilja och pinjenötterna över. Servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.