Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotssoppa med apelsin och basilika

 
Skriv ut

Servera soppan med bröd. En soppa som mina vänner tycker om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skala och skär morötter och potatis i bitar.
  2. Fräs allt i olja i en kastrull. Tillsätt buljong och apelsinjuice.
  3. Koka på svag värme ca 20 minuter.
  4. Plocka bladen från basilikan och lägg ner dem i soppan.
  5. Mixa soppan slät.
  6. Smaksätt med salt, peppar och pressad citronsaft.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.