Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotssoppa med apelsin och ingefära

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lätt, god och nyttig soppa som har varit en favorit i många år.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och rotfrukter. Fräs alltsammans med vitlök i lite olivolja. Häll på hälften av buljongen och koka på svag värme tills allt mjuknat. Mixa soppan slät och späd med resten av buljongen. Tillsätt riven ingefära, pressad apelsin och kokosmjölk. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera gärna med ett gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Buspippi 26 september 2012

    Tack för receptet. Det är inte första gången vi lagar den här soppan och absolut inte sista heller. Igår missade jag att kokosmjölken var slut så vi fick göra den utan men det var gott utan med.

  • Buspippi 13 maj 2014

    Nu har vi lagat den igen. Det var ett tag sedan sist. Minstingen sörplade i sig med god aptit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.