Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotssoppa med örtkesella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hälsosam soppa med lite hetta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morot och lök och skär i mindre bitar. Koka upp vattnet med morot, lök, buljontärningar och cayennepeppar. Låt koka i cirka 15 minuter.
  2. Finriv det yttersta limeskalet. Dela och pressa juicen ur limen. Tillsätt detta, kokosmjölk och 1 tsk salt i soppan. Mixa i matberedare eller med stavmixer.
  3. Blanda kesellan med gräslök eller persilja. Smaka ev av med salt och peppar.
  4. Servera soppan med en klick örtkesella, lite finskuren gräslök på toppen och gärna rostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.