Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsstroganoff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad och billig vardagsrätt. Bönorna kan bytas ur till kikärtor om man hellre vill ha det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och skär dem i strimlor. Skala och skiva löken.
  2. Bryn först morötterna i en gryta, tillsätt löken och kryddorna. Låt det få lite färg innan tomatpurén och vattnet tillsätts. Låt det småputtra tills morötterna nätt och jämt är mjuka.
  3. Rör i creme fraiche och bönor. Låt det koka upp och bli genomvarmt.
  4. Servera med ris, pasta eller potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.