Jättegod stuvning att servera till kött eller fisk, eller ät den till lunch med en skinksmörgås. Alla sätt är bra!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Ett tips som min mormor alltid gör är att riva ner en morot från den finaste sidan på rivjärnet... Stuvningen får då en godare smak och dessutom en härlig färg :) Morotsstuvning med fläsk.. så gott!
Mums så gott! Och nyttigt och lättlagat! Känns så bra i magen när man ätit. Och vilket bra tips att lägga i finrivna morötter.
Hej monix. Supergod stuvning. Hade ej i persilja, men en "nypa" socker. Absolut en femma får du. /Tack från Gittan. Ha en fortsatt go sommar.
jättegod :) hoppas att gubben oxå tycker det när han kommer från jobbet.. 5+ till dig :)
riktigt gott, jag la till lite riven muskot, det blev kanon....... :-)
Jätte gott. :) Barnen blev storm förtjusta. ;D