Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotstårta med frosting och kokos

 
Skriv ut

Läckert god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen pösigt. Blanda med mjöl, bikarbonat, bakpulver, kanel och vaniljsocker. Rör till sist ner olja och morötter. Häll i en smord och bröad form.
  2. Grädda i 175 graders ugnsvärme i cirka 40 minuter.
  3. Blanda ingredienserna till glasyren och bred över kakan när den svalnat.
  4. Strö över kokosflingorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.