Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotstimbal

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En vacker och festlig timbal. Passar både till fisk och kött. Timbalen kan förberedas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Morötterna kokas i lättsaltat vatten, tills de är mjuka.
  2. Vispa ihop, ägg, kesella, crème fraiche, salt och peppar. Mixa eller mosa morötterna, blanda med äggsmeten. Fyll portionsformar och grädda i vattenbad 200 grader ca 25-30 minuter.
  3. Paprikasås: Finhacka eller mixa paprikorna. Blanda med crème fraiche, paprikapulver och örtsalt. Värm strax innan servering. Ej kokas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.