Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsvåfflor med färskost

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En våffelvariant på den populära morotskakan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, morötter, kanel och socker. Vispa i mjölk och smör till en slät smet.
  3. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
  4. Topping: Blanda kvarg, socker och citronskal.
  5. Servera dem direkt med toppingen och strö över lite citronskal

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.