Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morzans morotsmarmelad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gammalt franskt recept som hängt med åtskilliga år.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finriv morötterna lägg i en rostfri bunke. Tvätta och strimmla citronerna fint. Blanda citroner och morötter. Strö över allt sockret och rör om. Låt stå täckt till nästa dag.
  2. Koka allt sakta i en tjockbottnad gryta i 40-60 minuter utan lock. Häll upp på varma burkar och fyll ända upp. Förvaras kallt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • areti 3 september 2010

    Hej! Ska man ha bara skålet av citronerna? eller ska man ha även saften av dem

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.