Snabb och enkel middagsrätt.
Instruktioner
- Mos:
Koka potatisen. Skala och skär den först i mindre bitar, så kokar den mjuk fortare. När den är mjuk mosar du potatisen med gaffel eller pressar och blandar med lite varm mjölk och en klick smör. Krydda moset med lite salt och vitpeppar.
- Strimla korv, lök och champinjoner. Fräs alltsammans ett par minuter och häll på grädden. Låt det hela koka ihop i 2–3 minuter. Krydda med salt och peppar.
- Lägg upp moset på varma tallrikar. Toppa med korvblandningen. Servera gärna med gröna ärter och strimlad färsk röd paprika för extra färg och nyttighet.
Publicerat den
4 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det funkade lika bra till kokt potatis, ökade på mängden grädde bara. En enkel och god vardagsrätt. Tack för ett bra recept.