Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Moules marinières med vitlökskrutonger

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Min tolkning på en klassisk rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök, vitlök och fänkål, svetta den tillsammans med cayennepepparn i lämplig kastrull, när löken mjuknat häll över musslorna tillsammans med vinet. Lägg på locket och vänta tills musslorna har öppnat sig, slå på grädden och låt koka upp.
  2. Toppa med färsk persilja och krutonger

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.