Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mousse på rökt fisk

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god början!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa siken och kör köttet till mos med citron och kryddor i en mixer. Tillsätt grädden och rör in den tills allt är en fast puré. Men se upp så det inte skär sig. Ställ kallt.
  2. Rensa ålen, mosa köttet med gaffel och blanda det med moussen. Smaka av.
  3. Hacka grönsakerna fint och lägg i grupper på portionstallrik. Lägg sedan upp moussen med en sked doppad i kallt vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.