Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarella fyllda kycklingsbröst

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är ett fantastiskt recept, speciellt om du vill imponera någon även om du inte är så bra på att laga mat! När du skär igenom den smarriga kycklingen, kommer smält mozzarella och välsmakande gröna pesto. Yum! Grönsakerna jag har lagt nedan är bara ett förslag, du kan välja din egen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ungnen på 180°C Placera kycklingbröstet på en ren skär bräda, och skär en ficka längs kycklingbröstet. Smörj in några teskedar grön pesto inuti kycklingbröstet, tillräckligt för att täcka insidan av kycklingen. Placera sedan en klyfta av mozzarellan i. Smaksätt med salt och peppar. Placera kycklingen på en lätt oljad bakplåt och ställ in i ungen i 30 minuter.
  2. Under tiden, fyll i en kastrull med vatten och koka upp den på spisen på hög värme. När den har kokat lägg i potatisen. Och låt koka i ca.15 minuter eller tills den är mjuk. Fem minuter innan sluttiden kan du lägga till ärtorna.
  3. Ta sedan ut kycklingbröstet, kontrollera att de är färdiga genom att trycka in med gaffel och se till att den inte är rosa.
  4. Serveras med potatis, ärtor och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anromisejo 12 januari 2013

    var populär bland de vuxna dock inge för barnen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.