Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarella in carrozza

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett gott pirogbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär bröden och skär osten i 8 tunna skivor. Lägg 2 skivor ost på vardera fyra skivor bröd, men lämna kanterna fria. Smaksätt med oregano, salt och peppar. Täck med resten av brödskivorna Doppa hastigt brödskivans kanter i kallt vatten och tryck ihop dem.
  2. Vispa sönder äggen med mjölk, salt, peppar och dofta över lite mjöl på båda sidorna. Lägg dem i ett djupt fat och häll över äggmjölken. Låt detta stå tills brödet har sugit upp vätskan, men vänd brödet en gång under tiden.
  3. Hetta upp rikligt med olivolja i en stekpanna. Lägg i bröden och fritera dem knapriga på båda sidorna. Låt dem rinna av på et hushålls papper och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.