Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarella med parmaskinka

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkel, går att förbereda, mycket god! (Det går att utesluta vitlök i peston och tomatsåsen, men det blir godare med)

Ingredienser

Instruktioner

Pesto: Mixa 1 kruka basilika, 1 påse pinjenötter, 2 vitlöksklyftor, 50 g färsk spenat, olivolja (och pressad vitlök) till lagom, lite tjockflytande konsistens. Tomatsåsen: Mixa soltorkade tomater i olja tillsammans med olivolja (och pressad vitlök)till lagom, lite tunnflytande konsistens. Rulladerna: Skär mozzarellaosten i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg varje skiva på en tunn skiva parmaskinka. Lägg en klick pesto ovanpå. Rulla ihop. Detta kan förberedas långt innan. Vid servering: Fördela ruccolasallad på varje tallrik, lägg 2 rullader ovanpå, häll över lite tomatsås och lite riven eller skivar parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.