Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarella med yoghurt, chili och basilika

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ingick i dotterns studentbuffé. 3 st mozzarellaostar var nog lagom till 30 personer. I övrigt bjöd vi på: - minipizzor - 1 kycklingbitar - 1 fläskfilébitar - 2 såser, - potatissallad - chark-tallrik, - osttallrik - två desserter - kaffe&tårta + bullar Jag förberedde såsen dagen innan, men bröt osten och dekorerade samma dag som buffén var. Chilin strimlades också dagen innan och fick stanna i kylskåpet under natten.

Ingredienser

Instruktioner

Bryt osten i grova bitar och lägg på fat. Dela, kärna ur och strimla chilin fint. Vispa ihop yoghurt med vinäger, olja, salt och peppar. Häll blandningen över osten. Strö på chili och basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.