Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarella- och örtbullar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Färdig brödmix och en fyllning av mozzarella och örter gör detta bröd både lätt bakat och smakar ljuvligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör och jäs degen enligt anvisning på förpackningen. Ta upp degen på mjölat bkabord, knåda den lätt. Dela i 2 delar. Kavla ut varje del till en ca 1 cm tjock platta.
  2. Ringla över hälften av olivoljan, smula över de torkade örterna, lägg på osten delad i små bitar. Rulla ihop till längder, ej för hårt. Skär varje längd till 15 bullar.
  3. Lägg dem i rader på plåtar med bakpapper. Jäs under duk ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Strö över salviabladen, ringla över resten av oljan och strö över salt. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.