Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarellaburgare

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den godaste hemmagjorda hamburgaren jag ätit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att finhacka lök och vitlök, blanda i grädde, ägg, riktligt med salt och peppar. Rör i nötfärsen och blanda väl.
  2. Skiva mozzarellan i drygt ½ cm breda skivor, tomaten likaså.
  3. Hetta upp en stekpanna med en klick smör i. Forma färsen till burgare och låt dem snabbt få ordentligt med färg på ena sidan. Vänd dem och lägg på mozzarella och tomatskivorna, sänk till medelvärme och låt dem sakta steka klart. Salta och peppra lite extra på tomaten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.